Körnoter

Välkommen till den alldeles nyöppnade delen av Noton Musik-Butik. Här kommer våra körarrangemang ut vartefter de blir tryckta och färdiga. Nu är den andra körsången färdig!

Steg-kanon i D-moll är en rolig kanon som kan användas i både ungdom och vuxengrupper. Den passar i sammanhang som avslutningar, avtackningar etc eftersom den handlar om att “gå vidare”i livet, men kan också användas som en “rörelsesång” eller ett pedagogiskt avbrott under en körövning istället för en vanlig paus, se förslag i PDF utdrag nedan!

Stegkanon_PDF-utdrag

TILL BESTÄLLNINGSFORMULÄR

 

 

 

 

 

 

Kattungen,  en varm och innerlig sång för barn/unga, hur det är  att önska sig något när man vet att mamma och pappa säjer nej till allting. Men den är också en introduktion i stämsång som bygger på kvarter och sekunder mellan stämmorna. Uppbyggnaden är enkel och pedagogisk med stämmor av upprepande karaktär i refrängen medan verserna är unisona. Trots enkelheten låter det väldigt snyggt när kören får till det! Det finns en engelsk text som variation för de lite äldre sist i häftet.

 

Kattungen PDF-utdrag

TILL BESTÄLLNINGSFORMULÄR