Familjen Is i Kris

Jag kan väl börja med att presentera den nya boken “Familjen Is i Kris”. Den beskrivs så här på bokens baksida: “Istapparna Isabella och lillebror Isak har flyttat in i en takränna i Gamla stan i Stockholm. Mamma och pappa Is von Tapp försöker skydda dem från att smälta. Man får inte bli arg eller glad eller upphetsad, då blir man farligt varm. Men Isabella längtar efter ett roligare liv och en dag får hon se en bild på en underbar röd klänning i en annons från NK. Den får henne att ta ett stort steg och en dag befinner hon sig i en ishink på NK’s champagnebar med en annorlunda kompis. Hela Familjen Is von Tapp hamnar i kris. Samtidigt gassar vårsolen, livet i takrännan blir farligare och farligare och katastrofen närmar sig.
Familjen Is i kris är en bok om att hitta sig själv och gå sin egen väg. Den berättar om de motstridiga känslorna när man växer upp, även i en familj av fyra istappar.
Den är spännande att läsa, även för en vuxen, jag lovar! Spännande är det också att vänta på böckerna. En hel del överraskningar kan dyka upp efter vägen. Mer om det i nästa inlägg…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.