Alla våra röda hus!

När vi skaffade sommarställe slog det oss att vi plötsligt var omgivna av inte mindre än åtta röda hus! Våra åtta röda hus har ju en helt egen kategori här på notonbloggen så det är väl dags för en presentation!
IMG_2037
I denna lilla stuga på knappa sextio kvm bor vi och här har våra fyra barn vuxit upp med en trångboddhet som påminner om “Pip-Larssons” om någon läste de böckerna som barn! Strax intill ligger “Skrutthuset” som barnen döpte huset. Huset under ständig renovering.
Älvbro_1992
Så här såg det ut för tjugo år sedan. Huset till höger är Skrutthuset. Huset till vänster är stugan där vi bor. Den renoverades också hel och hållen innan vi tog itu med Skrutthuset.
skrutthuset
Idag ser Skrutthuset ut så här. Knappt så man känner igen det! Det är där vi håller på och grejar nu, lägger kilsågat golv, drar el och har oss.
IMG_0951
Efter några år kom den här lilla stugan till, en arbetsstudio. Vart efter tiden gick och barnen växte byggdes ännu ett litet hus på gården.
IMG_2044
En ny och större arbetsstudio eftersom lilla stugan blev tonårsrum. Femhundra meter längre ner på gatan ligger det femte huset.
IMG_1868.JPG
Här finns instrumentverkstan, teatergarderob, lagerlokal för våra böcker och skivor, övningsrum mm. Ett hus som vi hyr för verksamheten i Noton Music.
sjöänge
Och så sommarhuset norröver. En liten lägenhet under taket på detta röda hus, inte så långt ifrån där Björn (gubben) växte upp.
IMG_1439
Och till lägenheten hör ett litet Komfusenbo – ett charmigt utedass!
IMG_1438
Och en liten gäststuga! Och jisses!!! Jag har ju glömt ett hus!
IMG_1865
Vedboden utanför verkstan!!! Ja…det var väl det hela. Om nån vill bli av med ett litet rött hus så samlar vi på dem! 🙂

01. mars 2015 av Anna
Kategorier: Allmänt, Instrumentverkstan | Taggar: | 20 kommentarer

Kommentarer (20)

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.