Allt för konsten…(nästan)

konsertkläder 4Jisses, mycket ska man va med om. Det här är min utstyrsel till konserten i morgon! Bäst att frasa runt i gröngräset och känna sig för. Mina medmusikanter kommer att ha peruker och dräkter de med. Tur det! Att inte stå där själv som en annan clown. Det kommer att bli varmt! Dräkten är ingen sommarklänning precis. Den är från min teatergarderob som finns i ett av våra röda hus.

konsertkläder 6 Och så titta fram under paraplyet förstås! Paraplyet får jag förresten slänga ifrån mig under konserten, annars kan jag ju inte spela flöjt. Och tyvärr måste glasögonen fram på näsan, trots att vi ska spela musik från barock och rokoko, (det fanns väl inte glasögon på den tiden) annars blir det inte många toner rätt kan jag lova. Vissa saker får alltså stryka på foten, så okey då… inte riktigt allt för konsten. Men nästan…

2 reaktioner på ”Allt för konsten…(nästan)”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen