Anna/körer

Anna_2092

Jag heter Anna Risberg och frilansar inom musik och kultur. Är utbildad musiklärare/musikterapeut/körpedagog och har länge arbetat med musik som pedagogiskt och terapeutiskt verktyg.

Jag spelar flöjt i Trio Bas Fiol & Flöjt. Vi spelar året runt i olika sammanhang.

Jag har skrivit ett par barnböcker som jag har gett ut på eget förlag (se Butik) och skriver samt arrangerar för mina egna körer, vilket också finns att ta del av i butiken. Här finns också cd-skivor med egen musik och Elvis-covers inspelade av Lill-Elvis.

För övrigt arbetar jag i Avesta Grytnäs Pastorat som musikpedagog där jag leder både barn och vuxenkör samt att jag hyrs in av pastoratet som körledare för Feel Go(o)d körerna (alla-kan-körer).

Om Feel Go(o)d Kören – Körsång för alla
Det finns för närvarande två grupper. Här får vem som helst vara med och sjunga, oberoende av körvana eller om man tycker sig “inte kunna”. Det handlar om att tanka energi och utveckla den egna rösten samt att få sjunga ihop med andra.

Vi gör konserter som är helt frivilligt att medverka i. Man behöver inte kunna noter, allt sker på gehör. Man väljer själv om man vill sjunga melodi eller en andrastämma. Feeling-kören kan fungera som en språngbräda till mer traditionella körer. Men många trivs med just den här formen av enkel och prestationsfri körsång. Det går bra att testa två gånger utan kostnad. Därefter bindande anmälan. Terminskostnad 600 kr. Anmälan och frågor till Anna Risberg 070-651 90 29 eller mail till Anna

* Feel Go(o)dkören Dagtid: Måndagar 16.00-17.30 Avesta Församlingsgård.

* Feel Go(o)d Kören i Avesta: Måndagar 18.30-20.00 Avesta Församlingsgård.

För information om terminsstart, se fliken aktuellt

Kördeltagare! Här nedan loggar ni in till körens egen sida. Inloggning får man av mig vid kursstart.
Feelingkörer logga in här

Skriv in lösenord

Kommentarer (69)

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.