Körsidan

Äntligen har vi “Sjungit-in-julen”, tro det eller ej! Magiska konserter, tänk vad vi kan! 😃 Biljetterna var gratis men vi lyckades ändå samla in pengar, hela 10 000 inklusive det ni satte in direkt på ACT som tack för den här terminen! Pengarna går till Svenska Kyrkans julkampanj; Alla flickors rätt till ett värdigt liv. Under rubriken ”Bryt en tradition” kämpar vi tillsammans mot tvångsäktenskap, könsstympning och andra skadliga traditioner som krossar drömmar och slår sönder liv.” Så fint att slå ihop den kampanjen med det vi gör i Feel Go(o)d körerna! Stort tack alla för denna värdefulla insats!

Den 28 november är vi tillbaka Stora Salen och har vår sista körövning för året! Det ser jag fram emot!

Kom ihåg att räkna ihop kopior, ni som inte skriver ut hemma: Kopior kostar 2 kr styck. Håll reda på antalet kopior som du har behövt ta och swisha eller betala kontant i slutet av terminen! Samma swishnummer som terminsavgiften, dvs Musikverksamheten Avesta Grytnäs pastorat. Skaffa gärna pärm och register för alla gamla låtar så håller vi ner antalet kopior.

7 svar på ”Körsidan

    • Finns inget exakt eftersom några inte behöver alls, en del behöver två, en del fem osv. Hur många behöver du Linda?

  1. Ser du månen voices en tidig morgon i september och sång till friheten fattas för mig kan jag köpa dom i morgon kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.