Annas barnböcker

REDUCERAT PRIS PÅ ANNAS BARNBÖCKER!

Istappen Isabella och den svala familjen Is von Tapp, bor i en fin gesimsränna i Gamla Stan. Isabella försöker att hålla sig stilla på sin kylklampsbädd för att inte smälta men världen nedanför hängrännan lockar. Vänskapen med det livsbejakande tärnljuset Stella leder till en kris i familjen.

Isabella vill vara lojal men drömmer i smyg om en röd klänning, liftar i en ryggsäck, söker svalka i ishinken på NK´s champagnebar under tiden som den beryktade dagsmejan närmar sig timme för timme. Konflikten mellan livsglädje och lojalitet blir till slut en kamp på liv och död. En livsbejakande berättelse om vikten av att hitta sig själv och gå sin egen väg. Pris:80 kr. (Ordinarie pris 150)

mot-livets-stora-aventyrAtt ha småsyskon kan vara både roligt och jobbigt. Det är tur för de små i staden Nappköping att de har sina syskon. Sexton berättelser berättas av sexton barn och slutar med att familjekonflikter blir lösta och barn och föräldrar lite klokare. Läs ett kapitel från boken.

På den medföljande cd-skivan finns sånger till berättelserna; samba från BB, blöjbytar-reggae, pappas rap-rapp och många fler. Pris: 80 kr (inkl cd-skiva).

Beställ böckerna här