Bas, Fiol & Flöjt! bildades våren 2006. Ann-Marie Josefsson på violin och viola, Anna Risberg på flera slags flöjter och Lene Kristjansen Edström på kontrabas, vi framför både äldre och nyare musik med samma intensitet och spelglädje. Lene skriver också dikter som vi använder i alla våra program.

Bas, Fiol & Flöjt lägger ner tid och omsorg på att skapa genomtänkta program och har under åren utvecklat ett koncept där ord och ton samverkar genom Lenes finstämda dikter. Vi bearbetar musiken själva och skapar lekfulla och inspirerade arr. Våra konserter är en helhetsupplevelse av musik och ord för alla sinnen. Ni låter som en hel orkester, är en vanlig kommentar!

Vi erbjuder allt från traditionella konserter till lättsamma melodikryss med inslag av allsång. Det går också bra att anlita oss till bröllop, dop och begravningar.

Vi anlitas också i körsammanhang både som trio och som enskilda musiker, då vår instrumentbesättning gör sig bra tillsammans med kör. Vill du komma i kontakt med oss gör du det enklast via mail till Ann-Marie!

Vi ni veta hur vi låter är det bara att gå ut på You Tube. Där finns flera filmklipp från våra konserter!

(Foto: Susanne Nordström)

Rulla till toppen