Annas barnböcker

Beställ böcker här

Lilla Sångskolan är både en musiksaga och ett arbetsmaterial under utveckling för körledare, musiklärare, föräldrar eller alla som vill ge grundläggande sångfärdigheter till barn och väcka nyfikenhet på sångrösten.

Till Sångskolans egen sida.


Istappen Isabella och den svala familjen Is von Tapp, bor i en fin gesimsränna i Gamla Stan. Världen nedanför hängrännan lockar. Isabellas vänskap med det livsbejakande tärnljuset Stella leder till en kris i familjen. Isabella vill vara lojal men drömmer i smyg om en röd klänning, liftar i en ryggsäck, söker svalka i ishinken på NK´s champagnebar under tiden som den beryktade dagsmejan närmar sig. Konflikten mellan livsglädje och lojalitet blir en kamp på liv och död. En livsbejakande berättelse om vikten av att hitta sig själv och gå sin egen väg. Pris: 80 kr.


Att ha småsyskon kan vara både roligt och jobbigt. Det är tur för de små i staden Nappköping att de har sina syskon. Sexton berättelser berättas av sexton barn och slutar med att familjekonflikter blir lösta och barn och föräldrar lite klokare.

På den medföljande cd-skivan finns sånger till berättelserna; samba från BB, blöjbytar-reggae, pappas rap-rapp och många fler. Pris: 80 kr. Läs ett kapitel från boken.


Beställ böcker här

Rulla till toppen