Dedikation till flyttfåglar

Den här tavlan hittade jag på en loppis. Jag lyfte glatt och frejdigt upp den. Det är ju snart jul! Den perfekta julklappen till våra fyra utflyttade barn! Nu när vi ska dra in på julklappar och allting! Gemensam julklapp. De kan ha den ett kvartal var, på en särskild reserverad spik i var och ens egen lilla lya! Jag tyckte verkligen det var en jättebra idé!
barndomshemmet
Men sonen som var med tittade konstigt på mig med en … tja, outgrundlig min, så jag ställde tillbaka den med en sårad knyck på nacken. Slipp då! Andra barn skulle säkert ha blivit jätteglada för den!

(Nåja, nu får den komma till glädje för dom istället!)

6 reaktioner på ”Dedikation till flyttfåglar”

  1. Men åh vad jag känner igen mig. Jag hittade flera så vackra broderade bonader på loppis i Horndal. Mina barns miner var vänligt överseende när jag satte upp dem i det gemensamma sommarhemmet.
    Men jag vet att de kommer att tycka om dem en vacker dag!

    1. Ja det har varit något löjets skimmer över dessa bonader med kloka visdomsord, hoppas det är på väg att vända! Finns det mer än ett Horndal Eva, eller har du gjort loppisfynd i “vårt Horndal” alldeles nästgårds?

    1. Vandringsbonad… vilket vackert namn du precis myntade 🙂 Och du har rätt i att det faktiskt är en rolig idé om man får med sig några på tåget.

    1. Ja, visst är det fint med gamla bonader? Men just den här har jag inte sett tidigare…Och kaffetåren ÄR verkligen den bästa av jordiska drycker. Utomjordiska har man ju inte sån stor koll på…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen