Dedikation till flyttfåglar

Den här tavlan hittade jag på en loppis. Jag lyfte glatt och frejdigt upp den. Det är ju snart jul! Den perfekta julklappen till våra fyra utflyttade barn! Nu när vi ska dra in på julklappar och allting! Gemensam julklapp. De kan ha den ett kvartal var, på en särskild reserverad spik i var och ens egen lilla lya! Jag tyckte verkligen det var en jättebra idé!
barndomshemmet
Men sonen som var med tittade konstigt på mig med en … tja, outgrundlig min, så jag ställde tillbaka den med en sårad knyck på nacken. Slipp då! Andra barn skulle säkert ha blivit jätteglada för den!

(Nåja, nu får den komma till glädje för dom istället!)

26. november 2014 av Anna
Kategorier: Allmänt | Taggar: | 6 kommentarer

Kommentarer (6)

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.