Det är känslan som räknas!

Beklagade mig nyss över att jag måste lägga ner flöjten i sin låda efter sommarens spelperiod. Hann inte mer än stänga locket så ramlade ytterligare två spelningar på. Jättekul. Trio Bas Fiol & Flöjt (där jag är flöjt) ger bland annat en konsert på tema vatten. Det är roligt att leta musik till ett särskilt tema och det här är ett av våra favoritprogram. Förutom att leta musik brukar vi ha ett fasligt bestyr att leta strumpor. I vattenprogrammet går våra färger i blått.

20140906-131555-47755210.jpg
Gissa om jag blev lycklig när jag hittade dessa! Inte för att jag tror att publiken har med sig kikare och ser att det är små ankare, men känslan!

Och när vi kom fram kunde vi äta vår matsäck vid vatten! Det finns magiska platser i världen. Detta var en sådan.
imageEn smal slingrande serpentinväg ledde till denna lilla stuga. Huset stod tomt så vi lånade bryggan en halvtimme för att äta vår medhavda matsäck.
image
För att göra en kort historia lite längre kan jag ju säga att uppförsbacken inte var att leka med. Tre hjärtinfarkter hade kunnat blivit följden för trions val av lunchställe denna soliga söndag.
image

4 reaktioner på ”Det är känslan som räknas!”

    1. Ja vi hade en härlig dag i vattnets tecken och jag är glad så länge mina ankar-strumpor håller, sen får det bli tråkigt blå istället:-) Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen