Det där med Facebook…

Eftersom jag nämnde Facebook i förra inlägget så kan jag väl göra ett litet inlägg om Facebook. Fast faktiskt inte för att jag har en massa synpunkter om fenomenet, utan för att min syster Karin nyligen har släppt en singel som heter FEJJAN. En låt om facebook! Eller det dubbla i Facebook kanske man kan säga. Hon har skrivit en massa fina visor som hon nu har samlat på en cd och som släpps i årsskiftet med titeln; En prästdotters bekännelser.
images Sången Fejjan, (tonsatt av Joakim Simonsson), är som en liten förhandsvisning . Den är både rolig och tankeväckande. Här är några favoritstrofer: “Surdegen jäser – i kväll ska vi grilla. Marinerade lammspett vid nymålad villa. Ryck upp dig nu sötis, för livet är kort, sluta att deppa, du ruttnar ju bort.”

Eller vad sägs om denna:

“Jag skriver en rad – jag mår jävligt illa, då trycker någon av misstag på gilla. Jag frågar; har någon testat sobril? Ett svar kommer snabbt: Jag har sprungit fem mil!”

Min syster Karin alltså. Unknown-4 Ja det var lite om Facebook. För egen del använder jag FB mestadels för att informera om konserter, påminna folk om att komma dit tex och för att ha lite koll på vad vänner och bekanta har för sig. Jag är mer en gluttare än flitig statusleverantör ska erkännas. Trots allt tycker jag mig ändå ha mer nytta än besvär av fenomenet Facebook.

Hur har ni andra det med Facebook?

15. oktober 2014 av Anna
Kategorier: Allmänt, Kåserier, Musik | Taggar: , | 4 kommentarer

Kommentarer (4)

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.