Det var en snigel och en snigel och en snigel…

Här går vi och vankar och hoppas att CD-skivan med Lill-Elvis ska komma till den 29 januari. Då framträder Lill-Elvis på Hotell Winn i Haninge (klicka aktuellt) och det kunde vara roligt att ha den med. Åtminstone var det tänkt så.
IMG_1596
Eller ja, egentligen var det tänkt att den skulle den ha varit klar för flera år sedan. Vi var en bra bit på väg, men så kom Lill-Elvis i målbrottet! Sen var det bara att invänta nya rösten. Alla tonarter fick lov att ändras och det var bara att börja om från början.

Hur som helst. Nu är den klar och vi går och hoppas att den ska landa här hemma. Ser väldigt stiligt ut där det står “Kör: Anna Risberg”. Eller hur! 🙂 Som jag jobbade med mina stämmor! Som vanligt gjordes allt i sista minuten och sen tar en lång kedja vid där andra är inblandade. Mycket kan hända på vägen. Varför gör man inte saker i god tid? Eller är alla andra ute i god tid och med god framförhållning?
noton_logo_GREY_liten
När vår logga gjordes tyckte vi att den var så bra. För den kunde tolkas som två sniglar med hus som stretar åt varsitt håll:-) Jag tror sniglarna kan behöva lite hjälp att hålla tummarna nu!

10 reaktioner på ”Det var en snigel och en snigel och en snigel…”

  1. Har inte uppmärksammat er logga tidigare men NU har jag gjort det. Den är ju jättefiffig. I ena stunden står det Noton, i andra är det två sniglar. Minns den här sortens bilder på psykologin i skolan – kul.

    1. Hahaha, vad roligt att du också ser sniglarna Eva. Det kan vara två personer också, som håller upp armarna. Ja, den är lite roligt, just att NOTON samtidigt kan se ut som figurer.

    1. Skönt att höra, sniglar har ju inga tummar kom jag på så det är bra att få lite hjälp 🙂 Och helt rätt tänkt att julen får bida sin tid med att återgå till sina gömmor! Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen