Drömresa!

images-3Lika bra att säja det på en gång. Reslysten är jag inte! Snarare “Ferdinandtypen” – som sitter under korkeken och luktar på blommorna! Denna lördag förenar sig några bloggare under temat Drömresa och här sitter jag och vill inte resa bort alls! Och OM vi skulle åka, gubben och jag, skulle vi ändå inte kunna enas om vart vi skulle åka!

Sofie som bor här i stan, gift med Sergio, en musiker från Portugal, jobbar med att förmedla boenden i Portugal!
IMG_1838
hennes hemsida finns ett ställe som låter SÅ himla mysigt. Lånar några bilder av henne. Jag kan ju i alla fall drömma om att jag drömmer om en drömresa till Portugal! Och läser på hennes hemsida:
“Vill du koppla av och hämta energi?”
– Ja tack jättegärna, säger jag!
Och fortsätter läsa….
IMG_1836
“Då är detta den perfekta platsen. Andas härlig ren bergsluft med dofter från naturen. Njut av promenader i hundraåriga olivlundar. Plocka solvarm färsk frukt från träden, och bada i kristallklart vatten i floden med bara naturen som sällskap. Så långt bort från massturism du kan komma. En fantastisk plats för dig som vill samla energi, leva enkelt och inte ha en massa måsten. Så som semester bör vara!”
IMG_1837
Jag läser högt för gubben och visar bilderna.
– En bergsby, säger han och hela pannan skrynklar ihop sig. “Bergen! Det är väl ändå havet som gäller OM vi ska åka?”
IMG_1633
Tur att vi har sommarstället norröver! Det bara väntar på oss närhelst vi vill byta miljö. Där eldar vi i spisarna så snön smälter på taket. Inga biljetter behöver beställas. Ingen väska behöver packas. Och vi är helt överens! Att med det senaste huset av våra åtta röda, har vi Drömresan inom räckhåll, för det allra mesta!

Den mer reslystne rekommenderar jag att titta in hos Sofie! Och förstås till de andra som skriver om Drömresa denna lördag!
Karin
Olgakatt
Helena
Karin på Åland
Wienerbrödslandet
Livsrummet
Musikanta
Pysseliten
Tove
Ingrid
Anki
Spanaren

28. februari 2015 av Anna
Kategorier: Allmänt | 30 kommentarer

Kommentarer (30)

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.