En halv miljon!

Nu i dagarna går en halv miljon svenskar iväg till sina respektive körer och sjunger av hjärtans lust! En halv miljon! Hade första körövningen i går kväll och det är SÅ roligt att träffa alla och veta att hela långa hösten är fylld av kvällar med sång och skratt. Här en bild från Feelingkörernas senaste konsert.
Feelingkörerna
Det är aldrig för sent att lära sig sjunga! Att gå med i en kör och få den där riktiga energikicken som kan uppstå i körsång är mitt bästa energitips inför hösten. Om man tycker om att sjunga alltså. Nästan alla som frågar om Feelingkörerna säger att de “egentligen” inte kan sjunga, men tycker det är så kul och skulle vilja lära sig. Och det är verkligen så, alla utvecklar sin sångröst. Så himla roligt tycker jag det är!

Lärande är ett begrepp man lätt placerar i början av livet bara för att grundskola och yrkesutbildning vanligtvis ligger där. Men ju äldre jag blir, desto mer tänker jag på lärandet som något livslångt och livsviktigt. Det är en stor del i körsången, att få lära sig en massa saker. Dels om sångrösten, men också om musik i allmänhet, lite musikaliska begrepp, noter, i de fall noter används osv.
körledare
Och själv lär jag mig också en massa saker. Vad som uppfattas som svårt, hur man kan luras litegrann så något lite svårare blir överkomligt av bara farten, bara för att man har kul. Även om jag inte äger en halv miljon känns tanken bra att jag är delägare i en halv miljon i alla fall!

2 reaktioner på ”En halv miljon!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen