Ett litet vykort från sommarens charter…

Det blir inte mycket tid över för att skriva när man är på charter. Men jag kan åtminstone skicka ett vykort från denna underbara plats på jorden som jag har bokat in mig på så här i början av sommaren. Soptippen!!! Som jag har längtat! Jag träffar massor med folk som har valt samma resmål. Alla lika glada och LÄTTADE som jag. Och personalen är jättetrevlig och lotsar oss till olika platser. Gips åt ett håll, plåt åt ett annat och kompost åt ett tredje håll.Himlen är blå och hela tippen är som en stor öppen famn som generöst tar emot vad vi än kommer lastande med. Här är verkligen helt underbart så jag är fullständigt nöjd med valet av resa. Jag kommer att känna mig hundra kilo lättare när resan är slut. Enda nackdelen är att det är fullt program hela dagarna så det blir inte så mycket tid för annat. Fler som har valt samma resmål? Men jag lovar att återkomma så fort jag har återvänt till civilisationen 🙂 

20 reaktioner på ”Ett litet vykort från sommarens charter…”

 1. Visst är återvinningen ett väldigt trevligt ställe. Tänk så härligt att bli av med allt skräp som stjäl en massa energi från oss och ger oss dåligt samvete.
  Jag hade med mig mina sicilianska ungdomar dit för en tid sedan och de var mäkta imponerade av anläggningen.
  Kram, Ingrid

  1. Det är faktiskt en imponerande anläggning. Kan tänka mig att man imponeras om det inte finns något liknande från det man är van vid. Det blir många svängar dit denna sommar 🙂

 2. Ja, bästa resmålet! Och kunnig och trevlig personal, som guidar en i slängdjungeln. En verklig fröjd att åka dit. I min familj börjar det undras så smått om jag ligger i riskzonen för att bli avfallscentralmissbrukare, eftersom jag så gärna och ofta åker dit. En bloggträff vid Karlslund kanske?

  1. Hahaha 🙂 jag kan sätta en plåthink på huvudet så känner du igen mig Karin om du skulle komma dit samtidigt! Chansen kan definitivt finnas denna sommar på Karlslund för min del! Kram

 3. Visst är det en härlig befrielse att slänga på återvinningen. Så många lass som jag har transporterat dit i vår… 😉 Önskar dig en riktigt fin fortsättning på midsommarhelgen! Kram

  1. Ja verkligen och så många man träffar där i samma ärende 🙂 Välgörande med lite utrensning i skrymslen!

 4. Du måste göra ett studiebesök på vår ÅVC, Återvinningscentral minsann, ingen vanlig tipp det inte. Men jag blir lite stressad när jag är där, folk slänger ju sånt som är användbart, en cykel bara för att det är punka t ex!

  1. Ja i bland får man slå sig själv på fingrarna för att inte dra hem ett lika stort lass som man har kört iväg! Det låter väldigt intressant med ÅVC men för tillfället råder investeringsstopp. Hoppas du har en fin midsommar trots enstaka skurar 🙂

 5. Ha Ha, underbara du. Nej vi har tyvärr inte bokat någon topp tipp resa (även om det skulle behövas). Jag skrotar mer runt i trädgården. Kram på dig

  1. Det här var -tro det eller ej – i trädgården! En bra-att-ha hög som aldrig kom till användning och bara låste upp trädgårdens vackraste hörn. Men det skulle behöva röjas även på insidan av huset… Det får bli nästa charter 🙂

  1. Ja, man känner sig påtagligt LÄTTAD efteråt, helt klart. Här var det dottern som högg i 🙂 Roligare att hjälpas åt!

  1. Ja, jag håller tummarna för uppehåll i alla fall. Det får bli tjocktröja och raggsockor! Glad midsommar!

  1. Jag förstår att det är en plats dit många färdas om sommaren eftersom jag träffar alla möjliga där! Så jag instämmer. Tippen är toppen 🙂 Kram

  1. Hahaha, jag kände att ett livstecken var på sin plats 🙂 Allt har sin tid… Återkommer som sagt! Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen