Ett litet vykort från sommarens charter…

Det blir inte mycket tid över för att skriva när man är på charter. Men jag kan åtminstone skicka ett vykort från denna underbara plats på jorden som jag har bokat in mig på så här i början av sommaren. Soptippen!!! Som jag har längtat! Jag träffar massor med folk som har valt samma resmål. Alla lika glada och LÄTTADE som jag. Och personalen är jättetrevlig och lotsar oss till olika platser. Gips åt ett håll, plåt åt ett annat och kompost åt ett tredje håll.Himlen är blå och hela tippen är som en stor öppen famn som generöst tar emot vad vi än kommer lastande med. Här är verkligen helt underbart så jag är fullständigt nöjd med valet av resa. Jag kommer att känna mig hundra kilo lättare när resan är slut. Enda nackdelen är att det är fullt program hela dagarna så det blir inte så mycket tid för annat. Fler som har valt samma resmål? Men jag lovar att återkomma så fort jag har återvänt till civilisationen 🙂 

17. juni 2015 av Anna
Kategorier: Allmänt, Kåserier | 20 kommentarer

Kommentarer (20)

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.