Ett skepp kommer lastat!

Äntligen höst! Äntligen rutiner! Äntligen ordning och reda!
Och äntligen sång och musik från tidig morgon till sena kväll! För hur det än är med den där långa, ljuvliga, underbara ledigheten så kan idéer dyka upp och så finns inte en enda kör i närtid att testa på. Det får bli att ruva istället…

… tills hösten smyger sig på och alla körsångare äntligen ramlar in. Vet ni hur många ni är som sjunger med mej varje vecka? Tvåhundrafemtio personer i åldrarna 4-80-plus! Det kallar jag rikedom!

Så välkommen tillbaka till era respektive körer, stora som små! Nu lättar vi ankar! Ett skepp kommer lastat – med nya musikaliska utmaningar i lasten!

26. augusti 2019 av Anna
Kategorier: Augusti 2019 | 8 kommentarer

Kommentarer (8)

  1. Tvåhundrafemtio pers – galet många! Vad kul!

    Och så roligt med ett blogginlägg från dig igen. Jag tror på en bloggrenässans, när allt fler börjar tycka att FB är lite för flyktigt.

    • Ja, väldigt kul med så många sångare men det tar sin tid innan alla “kommer på plats” så terminsstarten är en rätt svettig tid:-) Blogginläggen blir sporadiska i tider där annat pockar på, synd för det är roligt. Men dygnet får ju tyvärr inte fler timmar bara för att man har kul och tur är kanske det!

  2. Så angenämt att se dig igen. Personligen har jag förgäves besökt din sida med öppet sinne, men jag har aldrig funnit dig nyöppnad. Jag har personligen längtat till Avesta under flera månader, men i år har det har varit svårt. Jag har av olika skäl inte varit i södra bergslagen sedan före årets påskhelg.

    • Haha, nej blogginläggen blir inte så många Erik. Tiden räcker inte riktigt till. Men allt har ju sin tid som det står i skriften nånstans, så vem vet. Jag kanske blir flitigare framöver?

  3. Så härligt att vara igång igen! Ser fram emot nya utmaningar. 💕

  4. Så härligt det låter! Maken packade ner saxofonen och ska i kväll till orkesterns första möte efter sommaren.

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *