Feelingkörernas vårkonsert 2017…

Och hur gick det med intåget i sommarhagen, körkonserten som gick av stapeln den lördag 6 maj. Det gick SÅ bra. På denna bild ser det ut som om körsångarna står i räta vinklar, det visar övningen inför själva “intåget”, men vinklarna är en synvilla. Vi var så många att jag fick knäppa tre bilder och “klistra ihop” för att få med alla. Det var det enda jag hann ta kort på, jag skulle egentligen ha velat fota mer från den här fantastiskt roliga dagen, men eftersom jag hade fullt fokus på konserten och allt praktiskt runt omkring blev det inte av. Tur att andra knäppte kort…på körledaren tex. En lätt hysterisk körledare, iklädd blommor och blader! Även körsångarna blev uppmanade att ikläda sig blomsterprakt eftersom körledaren tyckte att vi, efter bästa förmåga, skulle gestalta en livslevande sommarhage på scenen! Och titta vilken blomsterprakt kören lyckades skapa! Dessa härligt öppensinnade sångare som hänger på alla mina infall. Jag tycker verkligen att det syns med vilken glädje de bjöd in till konsert! Det är inte omöjligt att det kan bjudas på ett litet filmavsnitt också vad det lider. De två bilderna från konserten är tagna av Anders Evald Lundell.

Och nu är det ett låååångt uppehåll tills vi sparkar igång i slutet av augusti igen. Vad körledaren gör när kören går hem för sommaruppehåll? Ja det får jag väl hålla er underrättade om, men jag fick lite sommarpresenter som nog kommer att komma väl till pass ?

9 svar på ”Feelingkörernas vårkonsert 2017…

    • Ja nu blir det lite glesare i schemat framöver ? Härligt med ett par extra lediga kvällar ett tag, sen saknar man körerna igen ?Kram

  1. Så härliga somriga bilder!! Japp, jag har också sommaruppehåll nu i och med att vi hade sista dansavslutningen i lördags. Nu är det bara sommarteater som gäller. Vi får ladda Anna!

    • Ja, kan tänka mig det Pia, sommaren har sitt att tillföra, för min del är jag ute med trion då så “ledigt” blir det inte, snarare “annat”. Men mer vila än annars blir det så det är perfekt att ladda batterier under sommaren 🙂

  2. Oh vad roligt alla ser ut, glad och fina hattar/kransar! Vad synd att jag missade den dagen! Längtan efter kören kommer på plats två. På plats ett är det ändå längtan efter sommaren och solen samt värme ……

    • Eller hur – visst är det ett härligt kort! Tror de flesta instämmer i prioriteringen sommar och värme! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.