Frost på gång!

När alla ni andra hugger tag i kratta och spade och beger er ut i soliga trädgårdar greppar jag nyckeln till teatergarderoben belägen i ett av våra åtta röda hus. Här är ostädat så det förslår, så en djupdykning är bara förnamnet! Jag ska göra musikalen Frost med körbarnen i början av juni och det är hög tid att leta rekvisita!

IMG_2430.JPG
Antar att alla ni andra, trots en kylig start på maj månad, har lagt undan vinterrockar och mössor! Själv river jag fram! Christoffer, hjälten, ska ha varma vinterkläder. Och Kungen måste ha krona. Prinsessan Elsa som har frusit ner hela sommaren till is ska ha klänning och jag vet att jag köpte en isblå med många små knappar för sisådär hundra år sen… DÄR är den!

IMG_2420.JPG
Äsch. Lite trasig upptill…Det får bli nål och tråd.

IMG_2432.JPG
En hel del fanns att uppbåda i röran faktiskt. En liten kungamantel till kungakronan och blus med rysch-pysch till drottningen kanske. Men kudde då… Prinsessan Elsa ska krönas till Drottning och kronan ska bäras fram på en fin kudde! Hmm, typ siden eller sammetskudde…

IMG_2428.JPG
Hurra! Fanns på utflugna dotterns rum! Och så lite svärd från utflugna sönerna. Jojo, den som spar den har. Här ska det stridas mellan det onda och det goda som i alla sagor. Och gulläpple blir väl fint på sidenkudden. Kungligt.

IMG_2008.JPG
Som ni hör lär trädgårdsredskapen få vara overksamma ett tag till, men det ser inte ut att gå nån nöd på dem här. Och det gör det inte på mig heller ärligt talat! Allt har sin tid och nu är det Frost som gäller! Hoppas att alla ni trädgårdsentusiaster slipper frost i alla fall 🙂

04. maj 2015 av Anna
Kategorier: Allmänt | 18 kommentarer

Kommentarer (18)

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.