Frost!

På begäran från körbarnen, ska vi sjunga sånger från Disneyfilmen Frost (Frozen) nu när vi slipper ägna oss åt tomtar och annat tjafs. Så det bidde en tur till sommarhuset för att hämta lite inspiration.

IMG_1517-0.JPG
Frosten hängde i flagor på ytterdörren i trapphuset när jag och gubben landade, fullastade med godsaker för att fira nyår i frostbenupen stuga.

IMG_1516-0.JPG
Spetsgardinen och plastpelargonen gjorde sitt bästa för att skapa lite trevnad men verkligheten var obönhörlig. Isrosor täckte alla fönster och röken stod som kvastar ur käften bara vi andades det minsta. Och som om inte det räckte rykte vedspisen in, inte lite pittoreskt utan fullständigt hämningslöst. Vi fick turas om att springa ut på gården och kippa efter andan. OCH värma oss! Det var betydligt varmare ute än inne. Efter att ha slagit igång alla element som fanns, slängde vi oss i bilen för en tur till närmaste köpcenter. Luftombyte och upptining stod som prio ett på agendan, men vi handlade lite också för att inte verka alltför skumma där vi skred omkring som två inrökta böcklingar och väntade på bättre tider.

IMG_1519.JPG
Några timmar senare knastrade både vedspis och kakelugn som de skulle (om än i gott sällskap med en ful men välgörande värmefläkt).

IMG_1512.JPG
Innanfönster, klisterremsor och fönstervadd sattes på plats tillsammans med en söt julljusstake (inhandlad för halva priset på köpcentret). Därmed var den frostiga inspirationen avslutad och nyårsfirandet kunde börja 🙂

01. januari 2015 av Anna
Kategorier: Allmänt, Kåserier | Taggar: , | 8 kommentarer

Kommentarer (8)

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.