Gomorron-gomiddag-gokväll!

Gomorron världen! Helt ok att kliva upp, när man möts av denna syn!
Soluppgång över dalälven
När jag var barn fanns det en lek där man rusade runt och skrek Gomorron-gomiddag-gokväll när man möttes. Vad leken gick ut på? Det minns jag inte! Eventuellt fanns det en boll med i sammanhanget. Dagens barn skulle bara veta vad de går miste om, där de leker med sina digitala leksaker. Det var verkligen jätteroligt att leka gomorron-gomiddag-gokväll trots att jag inte minns vad det gick ut på!
IMG_1655
Men jag tror det var nyttigt och att det förberedde mig för mitt kommande liv. För i december månad är tillvaron precis sådär. Jag och gubben möts en gång om dan i dörröppningen och skriker gomorron-gomiddag-gokväll, innan vi rusar vidare. Vi är musiklärare båda två och December är för musiklärare som April för revisorer. Men när månen lyser över samma älv tolv timmar senare känns det helt ok även med nattpasset.
IMG_1553
Men nu måste jag rusa vidare! Gomorron-gomiddag-gokväll!

05. december 2014 av Anna
Kategorier: Kåserier, Musik | 10 kommentarer

Kommentarer (10)

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.