Håll i – håll ut…

Att hålla i och hålla ut. Fast så himla länge hade nog varken jag eller ni andra tänkt! Men här står vi och kan inget annat! Sjunga tillsammans har plötsligt blivit en hälsofara…. Klamra sej fast vid detta faktum känns som det enda vi kan göra i detta läget och fortsätta hålla i och hålla ut…

Greta klamrar sej fast

Men det känns verkligen SÅ trist att börja hösten utan den glädje som körsången för med sig. Glädjen över att ses igen, över alla nya sånger, gamla sånger vi älskar och vill sjunga igen och igen och inte minst det flöde och den ”energiboost” som sången ger!

Vi får hålla tummar för en fin höst där vi kan ströva runt i naturen och njuta av livet på andra sätt. Och för varje vecka komma liiite närmare stunden när vi äntligen får ses och sjunga igen. Gissa om jag ser fram emot det!

Jag får tills vidare, i min ”kör-karantän” hålla tillgodo med dessa keramikfigurer som jag har fått av mina körsångare!

8 reaktioner på ”Håll i – håll ut…”

 1. I mars tänkte jag: Det var ju tur i allt elände att det började nu, så att vi hela tiden går mot ljusare tider, medan det klingar av och går över, kanske någon gång framemot hösten.

  Jag startade mitt “En-akvarell-om-dagen-i-hundra-dagar”-projekt på min blogg och tyckte att det var lika bra att dra till med 100 dagar för säkerhets skull. Någon gång efter midsommar måste det väl ändå ha lättat, tänkte jag då.

  Förstår att det blir svårt att avstå från körlivet! Måla akvarell kan man ju trots allt göra ensam. Sjunga i kör ensam är svårare!

  Men det är ju bara att härda ut och fortsätta vara förståndig.

  1. Ja, många längtar verkligen efter att få sjunga tillsammans igen. Men läget är som det är och jag hoppas att alla försöker hitta annat meningsfullt under tiden. En akvarell om dan låter verkligen som ett jätteroligt alternativ! Måste genast göra ett besök hos dej! 🙂

 2. Inga-Lill Sjursvens

  Ja som jag längtar efter att få sjunga med er alla andra körsångare! Håll i och håll ut. Va rädd om varandra!

 3. Längtar verkligen efter att få ses o sjunga igen. Men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge❤️ Må så gott, tills vi ses ! Kram Kicki

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen