Himmelskt goda!

…är dessa kex som florerar lite överallt just nu! I varianter. Superenkla att göra, säger alla entusiastiskt, men så säger ju alla som bakar flera gånger i veckan. Som hundägare! “Han är SÅ snäll”, säger de när man står och darrar med ett par stora tassar på axlarna och tittar in i en stor tandbepansrad käft som ska föreställa lekfullt leende. Inte så lätt, när man som jag bara är van vid en sköldpadda!

IMG_1366-0.JPG
(Apropå allt som är SÅ enkelt att baka.) Men jag måste ju prova! Så jag rörde ihop det hela en kväll efter avslutat arbetspass i Skrutthuset och det VAR verkligen lätt! Och försvinnande goda med idel nyttigheter i! Dessutom glutenfria! Det här får bli höstens tilltugg till te och kaffe! Helt klart! Himmelskt goda!

4 reaktioner på ”Himmelskt goda!”

    1. Tack Anna. Ja, det ser ut lite som knäckebröd, men är sprödare och sältan från flingsaltet gör dem definitivt mer “kex-lika”. Jag äter dem utan vare sig smör eller ost, det gör jag inte gärna med knäckebröd. Ha en fin kväll du med och jättefina ljus har jag här hemma nu, en del ska packas in i julklappspapper 🙂

    1. Nej, för det handlar ju om rädsla och den är sällan rationell! Jag tycker det är bra om barn är försiktiga med fr a främmande hundar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen