Högar av hemskheter och härligheter!

Nu är mitt stora problem hur jag ska hinna läsa alla roliga böcker jag fick med mig hem från bokmässan. Bokmässan tog sin lilla tid i anspråk så när jag kom hem fanns en sån där “hemsk hög” att ta itu med av eftersatta uppgifter. Jag är ju elev nu för tiden – ej att förglömma –

20141003-085157-31917474.jpg
och som elev har man LÄXOR och det är jätteroliga läxor, men inget man kan göra på bokmässan i Gbg. Och så har jag ju ett så kallat “vanligt jobb” också där det stundar en jubileumskonsert som jag ansvarar för. Konserter är jätteroliga att anordna men tar massor av tid. Så är det bara. Men SEN är det jag som tar jag några dagar ledigt, åker till det röda huset norröver och då ska jag äntligen ta itu med denna “härliga hög” som man knappt ser i mörkret. Men den är spännande, rakt igenom! Det kommer några smakprov framöver.

20141003-085311-31991586.jpg

4 svar på ”Högar av hemskheter och härligheter!

    • Ja här sitter jag så ofta jag kan och kakelugnen sprakar alldeles intill. Kontrasten mysig läshörna – bokmässan är enorm kan man lugnt säga Hannele, men lite var det det som var tjusningen, jag som var där för första gången 🙂

  1. Läsa böcker är tyvärr inget jag prioriterar nu för tiden, jo, läser för barnen gör jag gärna men läsa för min egen skull hinns inte med just nu. Men visst är det härligt att sjunka in i en bra bok!

    Och så mysigt ni har det, gillar både tapeten och lampan.

    Ha en bra dag vännen.

    • Jag fattar precis Anna. Det var många år som det inte blev en enda bok läst här heller, allt har ju sin tid som man brukar säja:-) (förutom barnböcker då) Men det är härligt att återerövra ett tidigare intresse nu när egentiden börjar bli lite mer generös!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.