Högar av hemskheter och härligheter!

Nu är mitt stora problem hur jag ska hinna läsa alla roliga böcker jag fick med mig hem från bokmässan. Bokmässan tog sin lilla tid i anspråk så när jag kom hem fanns en sån där “hemsk hög” att ta itu med av eftersatta uppgifter. Jag är ju elev nu för tiden – ej att förglömma –

20141003-085157-31917474.jpg
och som elev har man LÄXOR och det är jätteroliga läxor, men inget man kan göra på bokmässan i Gbg. Och så har jag ju ett så kallat “vanligt jobb” också där det stundar en jubileumskonsert som jag ansvarar för. Konserter är jätteroliga att anordna men tar massor av tid. Så är det bara. Men SEN är det jag som tar jag några dagar ledigt, åker till det röda huset norröver och då ska jag äntligen ta itu med denna “härliga hög” som man knappt ser i mörkret. Men den är spännande, rakt igenom! Det kommer några smakprov framöver.

20141003-085311-31991586.jpg

03. oktober 2014 av Anna
Kategorier: Allmänt | Taggar: | 4 kommentarer

Kommentarer (4)

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.