I brist på snö…

… tillkallade vi en dag Löövs isolering och de kom till undsättning! Så nu har vi ett tjockt lager med fluffig nysnö i Skrutthuset. Det är bara att slänga sig i drivorna och rulla runt. Tjohoo!
termoull
Nej, det gör man INTE kan jag tala om. Inte ens mössen! Jag såg dem demonstrera härutanför. “Vägra termoträ” stod det på skyltarna. Det är nog det bästa av allt. De kan inte andas i materialet.
termoträ
Det har vi inte tagit någon som helst hänsyn till. Nu är hela huset omstoppat och inbäddat och kan stå emot långa och tuffa vintrar. OCH mössinvasioner! Så det får bli ett litet tjohooo i alla fall. Och elen är dragen!
IMG_1717
Så till och med ett ofärdigt litet Skrutthus kan få lite julstämning!

ps/kanske vädergudarna blev stötta i kanten när vi tillkallade Löövs isolering, för i morse hade tomtenisse snö på luvan 🙂tomte med snö på luvan

10 reaktioner på ”I brist på snö…”

  1. Ja men eller hur Kulturtanten :-), bådadera har sina fördelar! När jag bodde i Norrbotten minns jag att man skottade snö upp mot ytterväggarna för att isolera lite extra mot kylan 🙂

    1. Hahaha, ja vissa saker minns man tydligt som barn. Man har verkligen olika perspektiv på saker, barn och vuxna. Men det måste ha varit effektivt eftersom “alla” gjorde det.

 1. Åh, vad varmt och skönt det kommer att bli med det där under golvet. Bygger ni hela tiden och har planerat när det ska vara klart? Eller gör ni lite då och då när tid finns?

  1. Varmt och skönt Eva. Planeringen var att det skulle vara klart för ca femton år sen. Eftersom det inte blev som vi hade tänkt (sådär som livet oftast är) så bygger vi istället lite hela tiden och lever på som vanligt vid sidan om. Och det är ganska trevligt. Vi brukar ses där ute i tiotiden på kvällen när jag kommer hem från körerna och så slår vi fast en eller ett par brädor, PANG, PANG 🙂

 2. Hej,
  Va kul att du julpyntar även i byggstöket. Skönt med värme, det är jobbigt med hus som är kalla.

  Jag gillar verkligen dina bilder, Det är kul att följa dig i blandningen emellan text och bild.

  Ha en super mysig dag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen