Inga märkvärdigheter precis…

Ibland är det små, små saker som gör en glad. Som när en dörr kommer på rätt plats. Renskrapad från gammal färg. Många timmars jobb. Äntligen! Tur att jag har en god skäppa fantasi. Jag kan verkligen föreställa mig vad fint det blir lite längre fram!
dörr
Eller en intensivt lysande renfana vid vattenbrynet en tidig höstmorgon. Och tacksamheten över att den står där och lyser utan att jag behöver hjälpa den på traven. Skrapa fram färgen eller nåt. Sånt gör mig glad. Vilka små saker gör dig glad?
renfana

6 reaktioner på ”Inga märkvärdigheter precis…”

    1. Den är nog tänkt att målas, men visst är den fin redan nu. Håller med. Beror lite på vad som händer runt omkring dörren 🙂

  1. Jag blir glad över så mycket. Har man lagt ner möda på något. Sprungit långt, målat länge, skrivit några bra rader, tagit i när det varit motigt… Resultatet behöver inte vara bra, men känslan av att jag ansträngde mig gör mig glad.

  2. Jag minns en vinter, vi slipade trappan fri från färg och lim, så vacker den blev. Vågar inte besöka “mitt” hus igen och kanske se trappan målad.
    Vacker dörr och vacker renfana!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen