Ingen musik tack!

Denna underbara annons hittade jag bland gamla tidningar i trossbotten på ett av våra röda hus. Nej tack, ingen musik!
Ingenmusik
Så är det inte ställt i min omgivning denna vecka när Feelingkörerna kör igång! Feelingkörernas logga är inspirerad av kinesiska tecken för musik och glädje. Här vet jag ingen som tackar nej till musik! logga m text.psd
Däremot är det med sorg i hjärtat som jag har minskat antalet körer eftersom jag ska studera. Jag trodde jag skulle ha kunna kvar alla men kursschemat ville annorlunda. Det gav mig en tankeställare. Kanske är det så att om man för in något nytt måste något tas bort. Jag verkar tro att dygnet får fler timmar vartefter jag plussar på. Hitintills har det aldrig hänt. Så det här blir nog bra, även om det känns tråkigt.
rusande klocka

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen