Komfusenbo i vinterskrud!

Ring ut bekymmer, sorgerna och nöden…
Det som nu går att ringa ut. För visst är det lika viktigt att ringa ut som att ringa in. (Det vet vi ju från skolan.) Och på ett symboliskt plan tror jag att försoning och acceptans är viktiga beståndsdelar när det ska börjas på “ny kula” vad det än vara månde. Så ring ut!!!

IMG_1523.JPG
Tog en vinterbild på vårt lilla Komfusenbo vid sommarhuset. Nu fick det bli en illustration till inledningstemat “Bort med det gamla och in med det nya”. Vad kan passa bättre än ett hederligt gammalt utedass?

Men också för att få vila ögonen på lite snö nu när allt tvärt försvann. Fy för den lede vad tråkigt!!! Ja, jag vet att jag önskade mig en vit jul och det fick jag. Tack, tack. Men självklart ville jag ha den kvar ett tag till!!!

IMG_1825.JPG
När vi lämnade sommarhuset på nyårsdagen låg snön fortfarande kvar. Grannarna hade skapat en liten “vinterinstallation” på gården. En tänd lykta över en bädd av granris. Så enkelt och så fint! Tänkte göra en likadan här hemma! Efter en natt med regnet ihärdigt smattrande på plåttaket är det inte längre att tänka på. Det är mossgrönt överallt. Inte så mycket som en snöboll går att uppbåda!

IMG_1525.JPG
Skulle vilja göra som Nisse – vill inte se eländet!!!

03. januari 2015 av Anna
Kategorier: Allmänt, Kåserier | 6 kommentarer

Kommentarer (6)

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.