Kurirer i galopp!

Det börjar bli dags för helgens stora event; Bokmässan i Göteborg. Eftersom jag själv inte landar i Göteborg förrän fredag eftermiddag och bokmässan drar igång redan på torsdagen, är det ju trevligt om mina böcker hinner fram i tid! Så fram med kartonger, adresslappar och våg. Och så några raska kurirer som galopperar till Borlänge med lådorna, för ska lådorna komma fram till montern, kan de inte postas hemmavid, då gäller TERMINALEN, sju mil bort.
kurirer
Så här glada kurirer hittade jag. Och är nån där och vill komma förbi och heja under helgen finns jag i Egenutgivarnas monter (A03:50) följande tider:
Fredag 17-19
Lördag 9-10, 12-13, 16.30-18.00
Söndag: 13-14.30,15.30-17.00
Lördag kl 15 är det en liten intervju med mig i montern

Dessutom!!!
Varje morgon bjuder Egenutgivarna på frukost och högläsning i litteraturhuset. Själv läser jag högt ur en av mina barnböcker kl 10.00 på söndagen. Så kom och käka frukost i litteraturhuset! Hoppas vi ses! Välkommen!

4 reaktioner på ”Kurirer i galopp!”

    1. Tack Anna:-) Ja, det är jätteroligt. Och så blir det äntligen av att åka dit, har tänkt på det i flera år men först nu blev det av. Så det blir en spännande helg! Kram

  1. Aldrig förr har det varit så lätt att vara kurir! Inte en felsväng råkade vi ut för.

    Lycka till på bokmässan! Jag är grön av avund över att jag inte kommer vara på plats. Jag får ha “avund” som tema på dagens tio-minuters-skriv-pass. KRAM

    1. Nåt i livet ska väl va enkelt Matilda! Och du vet väl att avund bara är en signal om vad man ska sträva mot, så vi ses nog där framöver har jag en känsla av. (Hör att du gör din läxa – bådar gott!) Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen