Kurirer i galopp!

Det börjar bli dags för helgens stora event; Bokmässan i Göteborg. Eftersom jag själv inte landar i Göteborg förrän fredag eftermiddag och bokmässan drar igång redan på torsdagen, är det ju trevligt om mina böcker hinner fram i tid! Så fram med kartonger, adresslappar och våg. Och så några raska kurirer som galopperar till Borlänge med lådorna, för ska lådorna komma fram till montern, kan de inte postas hemmavid, då gäller TERMINALEN, sju mil bort.
kurirer
Så här glada kurirer hittade jag. Och är nån där och vill komma förbi och heja under helgen finns jag i Egenutgivarnas monter (A03:50) följande tider:
Fredag 17-19
Lördag 9-10, 12-13, 16.30-18.00
Söndag: 13-14.30,15.30-17.00
Lördag kl 15 är det en liten intervju med mig i montern

Dessutom!!!
Varje morgon bjuder Egenutgivarna på frukost och högläsning i litteraturhuset. Själv läser jag högt ur en av mina barnböcker kl 10.00 på söndagen. Så kom och käka frukost i litteraturhuset! Hoppas vi ses! Välkommen!

23. september 2014 av Anna
Kategorier: Allmänt, Kåserier, Utgivning, Våra böcker | 4 kommentarer

Kommentarer (4)

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.