Lediga dagar…

Ett par lediga dagar i följd! Bara att tacka och ta emot! Förra veckan råkade bli en extrem korvstoppad vecka. Först alldeles vanliga jobbet, sen tre halvdagars extrajobb utöver det och så en utbildningsdag i Örebro med efterföljande körövning hemma i Avesta på kvällen. Det bidde flera tolvtimmarsdagar och som grädde på moset uppträdde Feel Joy Kören i samband med Hedemora Kulturnatt på lördagkvällen. Men det blev ju en underbart rolig avslutning på “dryga veckan” måste jag säga. Här är ca tjugo sångare av 130 totalt. Fem sånger bjöd vi på.

Några sångare från Feel Good Kören i Avesta tillkom också.Det är alltid frivilligt att vara med och uppträda så vi brukar ha öppet för båda körer att medverka när någon av körerna får ett gig. Jag blir faktiskt alldeles varm i hjärtat när jag ser bilder på mina körsångare, för de ser alltid så himla glada ut. De här sångarna sjunger verkligen rakt från hjärtat och det gick SÅ himla bra fast vi bara träffats två gånger denna höst. Till och med regnet hade vi på vår sida dvs det började dugga när vi tog sista tonen ungefär. Kunde inte ha gått bättre!

På grund av dryga veckan har jag inte hunnit med att posta priset till vinnaren i min tävling “gissa komposten“. Gissa om jag har dåligt samvete för det. Men nu är min barnbok om istappsyskonen Isak och Isabella på väg!

Så Anette; som har bloggen Rost och rädisor; här kommer bildbevis! Boken är på väg till dig! Och alla ni som var med och tävlade hoppas jag få återkomma med ett litet tröstpris, men ni får ha lite tålamod eftersom jag måste fixa en grej först. Och jag är inte snabb i vändningarna jag inte 🙂 

07. september 2015 av Anna
Kategorier: Allmänt, Körsång, Musik | Taggar: , | 22 kommentarer

Kommentarer (22)

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.