Lill-Elvis i Haninge

Jag hade tänkt att leka utsänd reporter från landet i går och lägga ut lite glimtar “live” under evenemanget. Men ljuset var inte det bästa. Och trångt var det! Platsen för evenemanget var inte så där jättestor så de närmare hundraåttio gästerna nästan satt på varandra. Tjejerna i köket sprang som maratonlöpare för att fylla på skålarna till buffén. Och musiken dånade ur högtalarna så efter en kvart hade öronen i ren överlevnadsinstinkt producerat ett kilo vax för att inte haverera.

IMG_1710-1.PNG
Men stämningen var på topp och alla Elvis-tolkarna levererade storligen, inklusive Lill-Elvis. Alla hade sin egen stil så det var riktigt, riktigt bra. För att inte tala om kompbandet Tom Rocker Band. Basisten, Lelle är den enda som syns på bilden. Övrigt har jag fångat tre av kvällens fyra Elvistolkare. Dennis längst bort, Pelle och Lelle (Forsell) närmast kameran. (Det var faktiskt inte så stor variation på namnen. Antingen hette dom Lelle eller Pelle.)

Idag blir det telefonintervju med Lill-Elvis på radio Haninge, runt tolvsnåret tror jag. För övrigt tänker jag tillbringa helgen i total tystnad och badda öronen med gurkvatten!

6 reaktioner på ”Lill-Elvis i Haninge”

    1. Hahaha 🙂 Tack Eva. Svårt att hitta en lågmäld tillvaro i ett hus fullt av musik. Men jag gör mitt bästa! Trevlig fortsatt helg!

    1. Ja, så var det verkligen. Man hjälptes åt att få plats, delade med sig av “hörn” efter bästa förmåga! Ha en fin helg du med Pia!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen