Limma å limma å limma

Gammal som gatan som jag är, minns jag från barndomen såna där fina hyllremsor i skåp och på hyllor, en del med mönster, andra med spets. Det finns väl inte att få tag på nu för tiden, tänkte jag och googlade förstrött. Spärrade upp ögonen när jag hamnade i Broarne. En inredningsbutik i Sätra Brunn! En halvtimmes bilresa hemifrån!
hyllremsa
Höll så när på att slänga mig i bilen när jag såg att det var en nätbutik! Typiskt, när det finns något så roligt så NÄRA. Nu var det kanske tur, för det fick mig att handla mer behärskat och bara beställa det jag faktiskt skulle ha. Hyllpapper för grytskåpet och hyllremsa för hyllorna.Men för den nostalgiska och/eller roade inredningsnörden är det här ett mecka. Titta in hos Ann-Marie i Broarne.
hyllor
Så här blev det hos mej, i ett att av mina åtta röda hus.
Här kan man se FÖRE…hyllan upptill och EFTERÅT…hyllan nertill efter en stunds limma å limma å limma med självhäftande papper och plast.

Det här gamla skåpet ska vitmålas i sommar. Men listerna upptill har lossnat. Limma å limma å limma! Det finns många parkeringsplatser på vägen mot mitt notställ just nu!
limma skåp

Nu måste jag byta spår och ägna mig åt mina spelningar och konserter. Sluta limma limma limma och öva öva öva istället!
bild

6 reaktioner på ”Limma å limma å limma”

    1. Eller hur Anna. Hur mycket fint och roligt som helst! Har använt samma vita spets i ett annat skåp, perfekt att bara klistra upp! Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen