Lördagsfika med Elsa

Så klart ville vi fira att skivan blev klar i tid. Eller så har man inte roligare än vad man gör sig en lördag. Hur som helst beslöt vi oss för att göra en utflykt till grannkommunen med Sveriges mysigaste fik!

IMG_1912.JPG
Jag segade inne i köket så länge jag bara kunde och sneglade ut genom fönstret. Borstade tänderna riktigt, riktigt noga. Kanske att bilen på något mirakulöst sätt skulle bli ren från snö och varmkörd tills jag kom ut i fårskinnspälsen? Och så blev det! Sen bar det av mot Norberg.

IMG_1913.JPG
Vi tog med en bunt färska Lill-Elvis skivor till Elvisboden intill. De har den gamla skivan, så det kändes kul att lämna över den nya. Lill-Elvis har framträtt på Elvisdagarna i Norberg flera somrar i rad.

IMG_1920.JPG
Sen var det “Elsas” som gällde, Elsa Anderssons konditori. Här tronar hon i snön, inte helt olikt en tangobakelse på tårtpapper! Eller hur?

IMG_1915.JPG
Tangobakelsen är deras alldeles egen specialité. Nu var det bara för oss att välja och vraka bland godsakerna! Och det var inte det lättaste!

IMG_1914.JPG
När vi äntligen hade bestämt oss var somliga av oss så glupska att det var tomt på tallriken när somliga av oss skulle ta första tuggan.

IMG_1919.JPG
Hoppas att ni också haft det stora nöjet att ha blivit utsatta för frestelser i helgen 🙂

12 reaktioner på ”Lördagsfika med Elsa”

    1. Du det är ingen dum idé alls, det där fiket borde inspirera författare till både mord och kärlek. Det finns nåt lite ruffigt hotell mitt emot du kan ta in på, en pub och ett världshus, allt samlat på ett litet torg. Och så Elvisboden då 🙂

  1. Åh, Elsas! Varför stannar vi inte till där VARJE gång vi åker mellan Stockholm och Horndal? Väl värt den lilla omvägen, ju. Tack för påminnelsen!

    Grattis till Elvisskivan – och ännu mera grattis till en väluppfostrad bil som ruskar av sig snön och varmkör sig själv!

    1. Jag passerar där varje vecka men det är sällan jag stannar tyvärr. Som tur är har vi inte längre än att vi kan ta en helgtur istället! Men det är som sagt absolut värt ett besök! Och NU har jag hittat till din trevliga blogg också! På återseende 🙂

    1. Definitivt värt en utflykt. Det finns en hantverksgård alldeles intill också med ett tillhörande galleri. Norberg är ett litet utflyktsmål, åtminstone här omkring! Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen