Mellan hägg och syren

Sommaruppehåll för körverksamheten! Tomt och lite trist. Först i slutet av augusti sätter vi igång igen. Nu är snart tiden mellan hägg och syren inne, den har nog till och med börjat! Har passerat flera häggträd som doftar intensivt av blommor. bild 2Utanför huset vecklar syrenhäckens blad ut sig för fullt. Snart är det sommar!

Körerna hade förresten en fantastiskt härlig dag tillsammans den 3 maj, när vi bjöd på konsert på Avesta teater. Etthundrasexton körsångare medverkade från de tre Feelingkörerna och sjöng så taket lyfte sig. Som vanligt gav det mersmak och jag hoppas att vi kan göra om det fler gånger. Det är alltid härligt att sjunga, men att få sjunga tillsammans riktigt många och med ackompanjemang av en hel orkester. DET slår det mesta!

Vad ska Noton Music ägna sig åt nu undrade en körsångare, nu när inte körerna är igång? Blir det till att rulla tummarna? Nejdå, Benny hälsar att det råder febril aktivitet i fiolverkstaden och dessutom har han dängt ner en grå kartong i bordet framför mig som en liten diskret uppmaning. Benny maj (kopia) Det är ett av mina barnboksprojekt som har fått ligga i träda under vintern och som Benny och jag ska försöka få ordning på. Och det passar väl bra att börja veckla ut bladen på ett bokprojekt så här mellan hägg och syren när alla andra blad vecklar ut sig!

Hälsningar Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen