Nästa vecka – ovanlig vecka!

Mina veckor ser ungefär likadana ut från vecka till vecka. Men nästa vecka blir ovanlig ser jag i min planeringskalender. Jag sjunger som i Hellsing-Brodins gamla barnvisa:

IMG_1934.JPG
Måndag gör jag ingenting – ingenting – ingenting. För måndagen är alldeles vanlig nämligen.
IMG_1119
Tisdag ser jag mig omkring – mig omkring – mig omkring. Då åker jag till Hägersten med trio Bas Fiol & Flöjt (där jag är flöjten) för att spela vårt program “Från Bach till Bäck”. Det brukar jag inte göra på tisdagar.
IMG_1460
Onsdag går jag ut och vankar… Jajamän! På onsdagen går jag på jazzklubb. Det brukar jag inte göra på onsdagar precis. Det är sonen som ska spela med skolan där han går. Piano. Och eftersom jag gillar både jazz och sonen, så ska det förstås bli roligt.
FullSizeRender
Torsdag sitter jag i tankar… Jamenvisst, för då ska vi ju tänka på våren! Valborgsmässoafton. Det är det inte alla torsdagar precis. Alla som kan och vill från mina “Feelingkörer” strålar samman och åker till Olshyttan, Vibberbo Bystuga i Hedemoratrakten och sjunger vårsånger. Glad såsom fågeln, vårvindar friska och allt som kan tänkas för att få våren att fortsätta lika fint som den har börjat. Välkomna dit!
IMG_1041
Fredag gör jag vad jag vill! Jepp! Då blir det en efterlängtad tur till sommarhuset. Jag hoppas på fint väder även om jag vet att det brukar kunna vara riktigt busväder sista april och första maj.
IMG_1756-0.JPG
Lördag stundar helgen till! Och jag är alldeles ledig!!! Det brukar jag minsann inte vara på helgen. Då blir det till att vifta med tårna! Jag tycker själv att det låter som om det kan bli en särdeles trevlig vecka, trots att den är ovanlig. Fler som filosoferar över sin nästkommande vecka denna lördag hittar ni här nedan. Och den som tyckte att vi skulle fundera över rubriken “nästa vecka” var Gnuttan i Wienerbrödslandet.

Karin
Olgakatt
Helena
Karin på Åland
Wienerbrödslandet
Livsrummet
Musikanta
Pysseliten
Tove
Ingrid
Anki
Spanaren
Pensionären på ön
Ulla-Minnatur
Liza

24 reaktioner på ”Nästa vecka – ovanlig vecka!”

 1. Vilka HÄRLIGA livsglada foton det gjorde min kväll tack 🙂

  Om du gillar badrums tips kan du kika in hos mig 🙂

  Ha en toppen vecka sköna böna.

  LOVE Maria Inredning – it’s Swedish for decor

  1. Tackar, ha en fortsatt fin vecka du med. Badrum kan man behöva kika på för nu skulle det bli kallt och dåligt väder. Ett varmt bad kan behövas 🙂

  1. Verkligen. Omväxling förnöjer! Roligt med familjemedlemmar som uppträder, eller hur? Man får anledning att komma ut på trevligheter 🙂

 2. Vilken jättetrevlig tolkning av temat!
  Hoppas att din vecka blir riktigt fin, men håller planeringen så måste det ju bli så.
  Kram, Ingrid

 3. Kom just på att det var ett tag sedan jag stod för lärdagsteman. Så nu har jag lagt ut maj-teman som ett tillägg på gårdagens lördagstemainlägg.

 4. Ser ut som en toppenvecka. Förr var jag med och sjöng i Slottskören på Valborg vid Sävstaholms Slott i Vingåker. Sköna maj välkommen… Saknar det enormt mycket!!

 5. Vilken härlig Hellsingvecka och vilket fint inlägg!
  Undrar var vi kommer att vara på Valborg. Någonstans i dina trakter, men troligen inte ända borta i Olshyttan. Men man vet aldrig och hursomhelst kommer jag att skicka vårvarma tankar till dig och kören när det sjungs vårsånger, även om det är i Horndal, By eller annorstädes!

  1. Tack Karin! Hoppas det finns lite sångare i By eller Horndal också, det ger ju en viss stämning åt brasan 🙂 Ha det fint hur som helst! Och välkommen till Olshyttan om det skulle bli så!

 6. Oj, vad du väckte minnen inom mig. Olshyttan. Jag bodde där som barn. Började googla och såg att Konsum, mitt gamla Konsum, hade blivit vandrarhem.
  Tanken svindlar, jag har varit där som vuxen som hastigast, men nu kom det till mig väldigt mycket.
  Önskar dig en trevlig ovanlig vecka, Anna. Och tack!

 7. Vilken glad och lyster ton … just så ton … noter du har i din almanacka nästa vecka Anna! Ledig helg och fötterna på en stenhäll … må vädret gynna dig!

 8. Härlig koppling till barnvisan… ser ut att bli en väldigt bra vecka för dig!
  Sommarhuset ser väldigt trevligt ut… ligger fint där vid sjön 🙂
  Ha det gott!
  Kram

 9. Mycket sång och musik till veckan ser jag! Härligt!!

  Ert sommarhus ser inte ut att gå av för hackor. Det ligger ljuvligt till. Ha en kalasbra vecka Anna! 🙂

  1. Tack Lisa, sommarhuset består av sex lägenheter med lika många ägare så vi huserar i en sjättedel med andra ord 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen