Nästa vecka – ovanlig vecka!

Mina veckor ser ungefär likadana ut från vecka till vecka. Men nästa vecka blir ovanlig ser jag i min planeringskalender. Jag sjunger som i Hellsing-Brodins gamla barnvisa:

IMG_1934.JPG
Måndag gör jag ingenting – ingenting – ingenting. För måndagen är alldeles vanlig nämligen.
IMG_1119
Tisdag ser jag mig omkring – mig omkring – mig omkring. Då åker jag till Hägersten med trio Bas Fiol & Flöjt (där jag är flöjten) för att spela vårt program “Från Bach till Bäck”. Det brukar jag inte göra på tisdagar.
IMG_1460
Onsdag går jag ut och vankar… Jajamän! På onsdagen går jag på jazzklubb. Det brukar jag inte göra på onsdagar precis. Det är sonen som ska spela med skolan där han går. Piano. Och eftersom jag gillar både jazz och sonen, så ska det förstås bli roligt.
FullSizeRender
Torsdag sitter jag i tankar… Jamenvisst, för då ska vi ju tänka på våren! Valborgsmässoafton. Det är det inte alla torsdagar precis. Alla som kan och vill från mina “Feelingkörer” strålar samman och åker till Olshyttan, Vibberbo Bystuga i Hedemoratrakten och sjunger vårsånger. Glad såsom fågeln, vårvindar friska och allt som kan tänkas för att få våren att fortsätta lika fint som den har börjat. Välkomna dit!
IMG_1041
Fredag gör jag vad jag vill! Jepp! Då blir det en efterlängtad tur till sommarhuset. Jag hoppas på fint väder även om jag vet att det brukar kunna vara riktigt busväder sista april och första maj.
IMG_1756-0.JPG
Lördag stundar helgen till! Och jag är alldeles ledig!!! Det brukar jag minsann inte vara på helgen. Då blir det till att vifta med tårna! Jag tycker själv att det låter som om det kan bli en särdeles trevlig vecka, trots att den är ovanlig. Fler som filosoferar över sin nästkommande vecka denna lördag hittar ni här nedan. Och den som tyckte att vi skulle fundera över rubriken “nästa vecka” var Gnuttan i Wienerbrödslandet.

Karin
Olgakatt
Helena
Karin på Åland
Wienerbrödslandet
Livsrummet
Musikanta
Pysseliten
Tove
Ingrid
Anki
Spanaren
Pensionären på ön
Ulla-Minnatur
Liza

25. april 2015 av Anna
Kategorier: Allmänt, Kåserier | Taggar: | 24 kommentarer

Kommentarer (24)

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.