Nedkomst – kamera!

Vikt 365 g längd 11cm… Äntligen slog jag till efter mycken funderande fram och tillbaka. Tack ALLA för tips och tankar som har varit en hjälp i beslutet. Ungefär så här har mina reflektioner gått … “ja just ja, det har den ju rätt i… Ja kanske det, det har jag inte ens tänkt på… Va! Finns det sånt?” Osv osv

IMG_2031.JPG
Det som slutligen gick segrande ut ur min beslutsvånda var hanterbarheten och wi-fi. Den ryms i min väska och är därmed alltid tillgänglig. Vissa önskningar fick stryka på foten. Eller på framtiden. Nu ska jag lära mig den här lilla saken och det känns riktigt, riktigt roligt 🙂 Jag far runt som en grävling i trädgården, bökar runt och knäpper på allt, verkligen allt!

IMG_2026.JPG
Allt ifrån gruset på gården till grannen på andra sidan älven. Sådär som femåringar gör när de får låna en kamera! Alla motiv är spännande bara för att de finns och fastnar!

IMG_2027.JPG
Sen går jag in och trycker på en knapp, lägger mig i soffan med armarna i kors och under tiden ramlar bilderna över från kameran till min Ipad, inte en sladd så långt ögat når, inte ens en trollformel krävs! Bara en knapp! Och en app! Pris ske Gud för det trådlösa samhället!

IMG_2022.JPG
Här har ni underverket! Nerbäddad i sin lilla låda. Är hon inte söt! Hon ska heta “Klara Fina” som i Kejsaren från Portugallien. Så från och med nu blir det bara klara fina bilder hädanefter här inne på Notonmusic!

PS/ för den nyfikne är det fullständiga namnet på Klara Fina “Canon PowerShot G16”

30. april 2015 av Anna
Kategorier: Allmänt, Kåserier | 31 kommentarer

Kommentarer (31)

  1. Pingback: Tillökning i familjen | Karin Englund

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.