Noton går tunga fjät, runt gård och stuva.

En luciahälsning från oss alla till er alla! Benny och en vän till honom, överraskade oss med ett luciatåg på morgonkvisten! SÅ fint de sjöng! Lyssna själva! Ett litet smakprov från deras Luciatablå: lussetåg Luciasång
Idag, lördag 13 december, kommer jag att vara ute med min ungdomskör och lussa på serviceboenden och för gamla större delen av dagen. Känns väldigt fint att få göra det. Ha en riktigt fin Luciadag alla!

4 reaktioner på ”Noton går tunga fjät, runt gård och stuva.”

    1. Håller med Pia, det är ett roligt firande på många sätt. Stämningsfullt inte minst. Och väcker som sagt många minnen.

  1. Hoppas att Luciadagen är riktigt bra, både för dig och lilla Benny. Man har ju pratat om att pojkar ska kunna vara Lucia (vilket är helt rätt) men vem har tagit parti för sköldpaddorna? Ja, förutom du då. Bra kämpat där, Anna!

    1. Benny hälsar och tackar 🙂 Ju fler som sprider ljus desto bättre, är hans devis och det har han rätt i. Jag har spridit ljus på sju platser med tio skönsjungande tonårstjejer idag, så bättre hade dagen inte kunnat vara. Och nu väntar en kopp med vildmarksglögg 🙂 kram Eva

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen