Notonmusic julkalender Familjen Is i kris Del 1

Nu ska vi kasta oss in i det allra första avsnittet av Notonmusic´s egen julkalender. Bara att hälla upp kaffet/chokladen, klicka på den grå remsan och nedan och ställa in volymen på lagom nivå! 


I första delen får vi lära känna Familjen Is von Tapp som precis har flyttat in i en gesimsränna i Gamla Stan i Stockholm. familjen

10 reaktioner på ”Notonmusic julkalender Familjen Is i kris Del 1”

  1. Vilker nöje att lyssna på denna isiga berättelse och vilket jobb du lagt ner för oss läsare!
    Så inspirerande ordbruk och ja … det blir ÅÅÅÅÅÅÅÅ från mig och det betyder som du vet att jag är road, njuter och går nu till de övriga luckorna, kaffet är klart och snällkakorna framtagna … is full av värmekram :-9

    1. Vilka gulliga kommentarer du skriver Tove och vilken tur att jag hittade allesammans (i skräpposten)! Det var så längesedan jag gjorde den här julkalendern att jag har haft riktigt roligt själv när jag har repris-lyssnat!

    1. Ja du Hannele, det kan jag ju säga att jag missbedömde tidsåtgången rejält! Så det känns roligt att lägga ut den för åhörare igen, nu när den ändå finns 🙂 Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen