Nu blir kvällarna kyliga och sena!

Som det heter i Tove Janssons fina höstvisa. Nu gäller det att ta tillvara livets små goda stunder trots att semestrar och tropisk värme flytt sin kos. Som tur är finns både vedspis och kakelugn i några av alla våra röda hus.
kakelugn
Om morgnarna blir det brasa i vedspisen och på kvällen sätter vi fjutt på den rostiga fotogenlampan på verandan, en sån som mumintrollen har på sin veranda, om jag inte minns fel.

20140824-195745-71865496.jpg
Och här tror jag självaste Snorkfröken, eller möjligen Lilla My, sitter och myser i lampans sken.

2 reaktioner på ”Nu blir kvällarna kyliga och sena!”

    1. Jag får nog göra en följetong här på bloggen där jag visar upp alla våra hus Anna:-) Två små röda stugor fanns på den tomt vi köpte för tjugo år sedan. Det ena flyttade vi in, det andra restaureras. Två mindre stugor blev till under årens lopp på samma tomt, för verksamhet, men också för växande barn. Instrumentverkstaden krävde mer yta och vi fick möjlighet att hyra ett hus längre ner på gatan. Och i somras snubblade vi över ett sommarboende som var omöjligt att motstå. Det är visserligen en lägenhet men till lägenheten hör vedbod och fristående gäststuga. Allt som allt åtta hus:-) Ser fram mot att få paket! Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen