Ordningen återställd!

Sådärja (klapp) Då var ordningen återställd! Två inlägg gick upp i rök tillsammans med alla era trevliga kommentarer men det är smällar man får ta. Min hemsida var helt rensopad på både bakgrund och bilder efter en helt vanlig “uppdatering” i helgen. Ingrid som brukar titta in här sa lite försynt att “kanske webhotellet…” Så långt hade jag inte ens tänkt! Här i familjen är vi ju så vana att göra allting själva, vare sig det handlar om spikar eller studentmössor. På webhotellets hemsida hade de ett foto med en skock glada superheros under rubriken SUPPORT. Så jag tog kontakt med en av de där superhjältarna. Och tänka sig, det fanns på webhotellreceptionen en “ångraknapp” ! Tjopp! Och plötsligt såg den ut som förut. Att jag sen råkade radera hela mitt konto under några skälvande minuter är en helt annan historia.
IMG_0801
Men nu är det höst. Och ordningen är även återställd när det gäller alla sångkörer. Äntligen slut på onödiga uppehåll och semestrar! Feel Good Kören i kväll tisdag 19.00, Feel Goodkören dagtid i morgon onsdag 15.00, Feel Joykören i Hedemora torsdag 18.30. Och bara att komma och prova på, den som inte sjungit tidigare.

7 reaktioner på ”Ordningen återställd!”

  1. Hurra för ett bra Webb-hotell! Sådana är guld värda och jag är trogen mitt, eftersom de var så hyggliga i början när jag trevade mig fram i bloggdjungeln. Jag ringde dem rätt ofta och supportpersonerna var alltid lika tålmodigt hjälpsamma. En gång sa en av dem: “Jamen hej, är det du igen. Vet du vad, kan tänkte på det där du frågade om igår… ” Gulle!

  2. Härligt!
    Men på något märkligt sätt så blinkade du till med det här inlägget i min högerkolumn och försvann. Så nu sökte jag upp dig och ska försöka få dig cementerad på samma plats som du var tidigare.

    1. Det har varit lite krångel med bloggen, finns kanske ett samband med “blinket” du beskriver. Hade webhotellet till hjälp som fick göra en återställning. Dessutom lyckades jag själv duktigt och rådigt radera hela mitt konto när jag skulle städa upp lite så det kan vara efterdyningarna av denna digitala jordbävning som gör sig påmint! Men visst är det härligt med den här sångarlädjen, det är det verkligen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen