Rasande Rolig Rivstart.

Sådär ja, nu har jag lagt mig i startgroparna för en rivstart på självaste Trettondagen efter en räcka lediga dagar. Först dansar vi ut julen på mitt “vanliga jobb” med små och stora. Det blir Små Grodorna, Räven raskar, GrinOlle med flera klassiker. Så kl 15.00 är det gitarr om halsen och dansvänliga skor på fötterna.

IMG_1170.JPG
Sen slänger jag ner gitarren i fodralet och packar upp flöjten. Svidar om till barocktant i peruk och långklänning.

IMG_1139.JPG
Gasen i botten till Folkärna Kyrka. Nu är det “frilanseriet” som gäller. Den som inte har sett mig och mina kollegor i Trio Serioso i vår mundering, rekommenderas å det starkaste att bege sig till Folkärna kyrka tisdag kväll kl 18.00. Bara att SE oss i utstyrseln är värt en tur! Att vi dessutom framför underbar musik av stora barockgiganter är förstås en bonus. Visste ni att barockmusik kallas skvalmusik för intellektuella? Det och lite annan onödig kunskap bjuds man också på 🙂

Från Små grodorna till Bach’ s Badinaire inom loppet av fyra timmar. Är inte det en rasande rolig rivstart så vet inte jag!

05. januari 2015 av Anna
Kategorier: Kåserier, Konserter, Musik | Taggar: | 24 kommentarer

Kommentarer (24)

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.