Roadtrip – Till Haninge!

Roadtrip är väl kanske att ta i men eftersom veckan annars avslutas två mil bort med glada och frejdiga Feel Joy Kören så blir ju en tur till Haninge rena roadtripen! Körsång är ju annars bästa tänkbara inledning på helgen, skratt och en massa sång! Men i kväll är de lediga eftersom vi åker med Lill-Elvis till hotell till Winn i Haninge. Det blir med andra ord lite annorstädes. Men skratt och en massa sång blir det säkerligen. Lill-Elvis är en av flera som tolkar Elvislåtar på både bredden och tvären i kväll.

IMG_1635.JPG
Huvudpersonen har packat gitarrlådan, scenkostymen och det glada humöret 🙂 Nja, ser han inte jättetaggad ut beror det på vem som håller i kameran. Nån som klagat på att han har hål i skorna. Men sånt kan man ju lätt retuschera – digitalt åtminstone! Blir det tillfälle kommer nån mer glimt från kvällen!

4 reaktioner på ”Roadtrip – Till Haninge!”

    1. Precis, inte tygskor med hål i! Det är jättedumt! Särskilt när det är tö och snöslask. De gick att vrida ur!!!

    1. Tack Ingrid. Det var verkligen hög “diggfaktor” på kvällen, massor av folk som gillade 50 och 60 tals musik och bra framträdanden rakt över, inklusive LillElvis. Men idag är vi mosiga. Utom sonen då som är tillbaka i skolan 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen