Roadtrip – Till Haninge!

Roadtrip är väl kanske att ta i men eftersom veckan annars avslutas två mil bort med glada och frejdiga Feel Joy Kören så blir ju en tur till Haninge rena roadtripen! Körsång är ju annars bästa tänkbara inledning på helgen, skratt och en massa sång! Men i kväll är de lediga eftersom vi åker med Lill-Elvis till hotell till Winn i Haninge. Det blir med andra ord lite annorstädes. Men skratt och en massa sång blir det säkerligen. Lill-Elvis är en av flera som tolkar Elvislåtar på både bredden och tvären i kväll.

IMG_1635.JPG
Huvudpersonen har packat gitarrlådan, scenkostymen och det glada humöret 🙂 Nja, ser han inte jättetaggad ut beror det på vem som håller i kameran. Nån som klagat på att han har hål i skorna. Men sånt kan man ju lätt retuschera – digitalt åtminstone! Blir det tillfälle kommer nån mer glimt från kvällen!

29. januari 2015 av Anna
Kategorier: Händer på Noton Music, Januari 2015, Lill-Elvis, NGOMA - Kulturutövare i praktiken. | 4 kommentarer

Kommentarer (4)

  1. på vintern ska man ha hela varma skor

    • Precis, inte tygskor med hål i! Det är jättedumt! Särskilt när det är tö och snöslask. De gick att vrida ur!!!

  2. Lycka till – det blir nog succé. Tjusig ung man!
    Kram från Ingrid

    • Tack Ingrid. Det var verkligen hög “diggfaktor” på kvällen, massor av folk som gillade 50 och 60 tals musik och bra framträdanden rakt över, inklusive LillElvis. Men idag är vi mosiga. Utom sonen då som är tillbaka i skolan 🙂

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *