Röda vita rosen!

Det duggar tätt mellan rosorna i november! Rosen från förra helgen står sig fortfarande i sin lilla skål och i går kväll kom jag hem från ännu en konsert med denna ståtliga vita!
IMG_1391
Nu får jag leka röda vita rosen! Vi grannbarn lekte den som små och i Astrid Lindgrens Mästerdetektiven Blomqvist lekte de den, om jag minns rätt! Eva-Lotta och Kalle. Men jag minns inte vad den gick ut på. Nån som minns? Men det var väl nåt detektivartat antar jag!

Jag fängslas sällan av deckare men skulle ibland verkligen vilja fängslas! Det verkar så kul! Nån som har tips på den perfekta deckaren för den som inte brukar fångas av den genren? Jag fick tipset att fråga här på bloggen, så nu gör jag det och hoppas på BINGO! Deckare för en som inte gillar deckare alltså! Fängsla mig!

18. november 2014 av Anna
Kategorier: Allmänt | 12 kommentarer

Kommentarer (12)

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.