Så här efter valet…

Synd att jag inte visste det här innan valet! Skolpartiet! Som bland annat jobbar för längre raster!

20141019-215634-78994159.jpg
Såg denna underbara valaffisch på Smedby Skola i södra Dalarna där jag gör ett par nedslag i höst med Skapande Skola! Skapande Skola är öronmärkta resurser som kommuner kan ansöka om och som ska stärka samverkan mellan skola och kulturliv. En utomstående kulturpedagog ska vara involverad och där kommer jag in i bilden. Som kulturpedagog. Jag far runt lite hit och dit. Det är roliga uppdrag. Och så får man syn på såna här roliga saker.

På en annan skola hade någon (lärare) tejpat upp denna på lärartoaletten (förmodligen enda platsen där man kan få tänka i lugn och ro.)

20141019-215903-79143785.jpg
Talande. Om det digra dokumenterandet inom skolan. Nej, nästa år lägger jag min röst på skolpartiet! Så blir det lite ordning. Eller åtminstone längre raster!

23. oktober 2014 av Anna
Kategorier: Allmänt, Kåserier | Taggar: | 4 kommentarer

Kommentarer (4)

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.