Skapande skola – kretslopp

Denna vecka åker jag ut på Skapande Skola igen. Nu får det bli tema naturens kretslopp i förskoleklasserna. Hittade en passande sång i en sångbok. Om den vackra blomman som vissnar och ger sin kraft till jorden, blir till frö, som växer i solen, till den vackra blomman som vissnar och ger sin kraft till jorden, blir till frö, som växer i solen, till den vackra blomman som vissnar och ger sin kraft till jorden…. En evighetslång evighetssång 🙂

IMG_1362.JPG
Jag tog mig friheten och gjorde om melodin till en kanon för att förstärka evighetstemat. Och så ska vi dansa trädens boogie-woogie förstås. Visste ni det, att träden dansar boogie-woogie för att bli av med alla sina löv? Tänkte väl det. Men nu vet ni! Jag tror det finns en sång om allt. Nån som saknar en sång om nåt???

IMG_1358.JPG
Kanske blev jag inspirerad från den egna höstträdgården inför denna planering? Adjöss lilla blomma, ner i komposten med dig!

8 svar på ”Skapande skola – kretslopp

    • Ja det brukar vara uppskattat 🙂 Ljusen kom fram idag, men hinner hämta ut dem först i morgon. Härligt med lite nya ljus!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.