Sol i hjärtat – sol i sinne!

Är det sol ute och man måste vara inne får man se till att ha sol i hjärta och sinne i stället. Trots att solen sken hela söndagen fick jag hålla mig inomhus hela långa dagen. Smällar man får ta när man jobbar i kyrkan! Men det blev en glädjerik dag! Fylld av sång och musik.
image
Att stå framför en kör som körledare kan vara nästan magiskt. Man kan ha nött och tjatat och tragglat om detaljer i månader och så när det gäller… Allt faller på plats! Varenda körsångare ger allt de har. Att få samverka med skickliga musiker som Eldar och Irina är en stor förmån, en stor inspiration för både körsångare och mig. Den här dagen var det prostvisitation som gällde! Titta vilka underbara körsångare!
IMG_2005.PNG (Foto: Eldar Levgran)
Gospellåten Total Praise framfördes så pelarna i kyrkan vibrerade! Det var mäktigt vill jag lova! Några timmar senare var jag tillbaka i kyrkan igen. Nu i ett litet mindre sammanhang.

IMG_1970.JPG
Min lilla ungdomskör framträdde på Sinnesro-gudstjänst med några sånger. Stämningsfullt och rogivande med många tända ljus, finstämda visor och tänkvärda texter.
image
Och när jag promenerade hem i den ljumma vårkvällen såg jag att jag verkligen inte hade behövt oroa mig. Naturen hade klarat sig hela dagen utan min närvaro 🙂

27. april 2015 av Anna
Kategorier: Allmänt, Kåserier, Konserter, Körsång | Taggar: | 18 kommentarer

Kommentarer (18)

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.