Sömnlös

Hjälp!!! Tänkte jag först. Tänk om det här är ett projekt!!! Jag som har projektförbud! Några av de bloggar jag gärna besöker skriver utifrån ett givet tema varje lördag. Nu tänkte jag haka på detta! Men det är ju inte något eget projekt och ordentligt begränsat och därmed egentligen helt perfekt när man har projektförbud! Alltså behöver jag INTE ligga sömnlös över att jag hakade på! Sömnlös är nämligen månadens första lördagstema!
image
Det pinsamma är att jag nästan inte vet vad sömnlös innebär. Min hjärna är konstig på många sätt men när det gäller sömn har den stupkoll. När kroppen går ner i horisontellt läge fattar den direkt, vare sig det är middagsvila eller nattsömn. Aha! Off! Sen sover jag. Hela natten om natten. Femton minuter om dagen. Möjligtvis kan jag ha svårt att varva ner på kvällen.
Unknown-2
Men det är helt körsångens förtjänst (eller skuld beroende på hur man ser det). De kvällar jag leder kör far jag runt som en duracellkanin både under körövningarna och när jag kommer hem trots att jag egentligen är hur kvällstrött som helst.
IMG_1770.JPG
En körfri kväll börjar ögonen klippa runt 21.30 och eftersom den här hörnan är såååå himla skön innebär det att jag snarkar framför TV’n efter en kvart. Alternativet är hård pinnstol och tändstickor som håller upp ögonlocken.
image
Men OM jag skulle vakna och inte kan somna om så hjälper en tallrik cornflakes med mjölk. Antagligen för att jag i grunden är trött och när matsmältningsprocessen går igång kapsejsar hjärnan av trötthet igen. Nån annan förklaring har jag inte. Så för att avsluta detta första lördagstema, sömnlös…är jag nästan aldrig.

Spännande nu att läsa vad övriga lördagsbloggare har att säga om sömnlös!

Karin
Olgakatt
Helena
Karin på Åland
Wienerbrödslandet
Livsrummet
Musikanta
Pysseliten
Tove
Ingrid
Anki
Spanaren

07. februari 2015 av Anna
Kategorier: Allmänt, Kåserier | Taggar: | 22 kommentarer

Kommentarer (22)

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.