Tack! En frack!

I ett av våra åtta röda hus finns en teatergarderob med allt mellan himmel och jord. Här finns änglavingar, renhorn, clownnäsor, iprenmannen-dräkt, jättestor björndräkt, peruker, snörliv (nån som vill låna?) gamla baddräkter med ben, tåspetsskor, parasoll, långklänningar hattar, väskor och ändå har jag rensat ut i omgångar.
konsertkläder 4
Jag började samla i unga år när jag höll på med teater, sen höll barnen på med teater. Jag använder teatergarderoben i alla möjliga olika sammanhang. Klänningen är från barock-konserten i somras. Men en frack har aldrig funnits i denna garderob!
frack_
Idag sprang vi på en som liksom bara hängde där och väntade på oss! Med byxor och väst! Den känns som pricken över i helt enkelt.

Tillverkad av Nilsson & Co Jönköping – Civil & Militärskrädderi!
lapp

Kanske att teatergarderoben är fulländad nu! Det är något visst med detta plagg! Gitarren har tillfälligt plockats ner för att lämna plats för rariteten!
frack_bearb

8 reaktioner på ”Tack! En frack!”

  1. Men så osannolikt underbart med en teatergarderob! Jag har otroligt svårt att göra mig av med kläder. Men de tar plats. Så ljuvligt med ett eget klädhus, bra mycket bättre än en walk-in closet 🙂

    1. Ja, jag gillar verkligen min teatergarderob Eva men den kräver lite plats. Tur att vi har det där huset – har inte tänkt på det med det är ju faktiskt lite walk-in-closet över teatergarderoben 🙂 (För riktigt hela huset får den ju inte bre ut sig över)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen