The Black Week!!!

Dök in i teatergarderoben och letade febrilt efter fårskinnsmössan med öronlappar och de stora “filt-luddorna”. Filtluddorna fanns på plats, inköpta på överskottsbolaget i Luleå på sjuttiotalet. Men fårskinnsmössan lyste med sin frånvaro. Hmmm… Har ett svagt minne att någon av “de utflugna” snott den. Nu är det inte så att vi har fått trettio minusgrader här i Dalarna. Jag ska filma Staffansvisan i en av mina frilansgrupper. Och Staffan skulle ha haft den på sig. Det fick bli en annan mössa.
IMG_1466.JPG
Annars är affischer om luciakonserten utskrivna och uppsatta. Kransar av lingonris beställda. Stämmor inspelade. Programordningar fastställda. Informationsbrev utskickade. Luciakronan inlämnad på stans blomsterhandel för att kläs i lingonris. De sista repetitionerna är avklarade och det är helt enkelt dags för “The Black Week” som oftast infaller dagarna före och efter årets mörkaste dag. Det innebär att det från i morgon dag är fulltecknat i almanackan av julkonserter och framföranden som jag är involverad i. Jag är mest rädd att jag ska missa saker. Glömma , blanda ihop och missa.
IMG_1467.JPG
Att jag av misstag tar med fårskinnsmössan till Lucia istället för Luciakronan tex. Vad ledsen hon skulle bli! (Tur att jag inte hittade fårskinnsmössan!!!)

Och tur att man kan datumställa blogginlägg, för nu går jag under jorden och kommer först upp igen 15 dec! Men titta gärna in här och lämna uppmuntrande tillrop; det blir lite som blåbärssoppa i Vasaloppspåret 🙂

8 reaktioner på ”The Black Week!!!”

    1. Tror du det! Ja, ikväll är första konserten avklarad och den gick jättebra, kören sjöng SÅ bra! (Kanske luddorna hade nån tå med i spelet!?)

    1. Gamla militärkängor ska det visst vara. Jag tar fram dem när den riktiga kylan slår till, jag förfryser fötterna i alla andra skor, men inte dessa.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen