Tjoflöjt!

Det är nästan lite vemodigt när sommarkonserterna går mot sitt slut. När jag packar ner min älskade flöjt i sin låda känns det som om vi inte kommer att ses på ett tag. Jag önskar verkligen att jag hade mer tid att spela bara för att spela.
flöjt_låda
Men när tiden inte räcker till och inga konserter eller framträdanden ligger inbokade i almanackan, då händer det att den får ligga i träda. Därför känns det lite extra vemodigt när locket stängs efter sista konserten. Men ibland blir det faktiskt ett och annat engagemang även under höst och vinter! Så man vet aldrig!

(Och så blev det! Just som jag stängt locket fick Bas Fiol & Flöjt ett engagemang i Ytterjärna!)

6 reaktioner på ”Tjoflöjt!”

  1. Förstår att det är lite vemodigt att plocka undan flöjten men vips så åkte den fram igen ;-). Om saker får ligga lite i träda så kan man bli ännu mer sugen också. Kram

    1. Ja, visst är den söt? Nej,den är inte gammal, det är Åhléns som har haft dessa stolar i lite olika färger till försäljning, även soffor och pallar. Vissa varuhus har kanske kvar dem för det var inte så längesen jag skaffade den. Alla våra hus är så små att allt som är smått har företräde:-)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen